Suport Clienti


Livrarea

ElectricEco.ro este preocupat in permanenta de oferirea celor mai bune servicii de livrare si satisfacerea imediata a clientului, prin furnizarea celor mai rapizi termeni. 

Pentru ca stim ca sunteti nerabdatori sa instalati noile achizitii, echipa ElectricEco.ro se asigura ca produsele comandate ajung la dumneavoastra in cel mai scurt timp. Livrarea prin curierul rapid va dura de regula pana la 48 ore.

Livrare pe teritoriul Romaniei este GRATUITA pentru toate comenzile mai mari de 200 lei.
Pentru comenzile mai mici de 200 lei, valoarea transportului este achitata de client si este in valoare de 20 lei.Termenul de livrare

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii. In general, comenzile sunt livrate in termen de 48 ore - 30 zile lucratoare. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. ElectricEco.ro nu poate garanta stocul tuturor produselor prezentate. 

Eco-electrice.ro isi rezerva dreptul sa valideze comenzile, inainte de onorarea lor, prin contactarea telefonica a clientilor. Dupa efectuarea comenzii, clientul este contactat de catre un operator, pentru a confirma comanda si pentru a fi instiintat despre disponibilitatea produselor si timpul de livrare. Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata. 

Eco-electrice.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Eco-electrice.ro care includ: actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, etc. 

Eco-electrice.ro isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata. 

Pentru produse a caror contravaloarea se achita prin ordin de plata sau virament bancar, termenul de livrare se masoara incepand cu momentul in care suma platita de dumneavoastra a ajuns in contul Eco-electrice.ro

Veti primi un e-mail in care vi se confirma receptionarea comenzii dumneavoastra precum si numarul acesteia. Va rugam verificati corectitudinea comenzii efectuate vizualizand acest e-mail.Retur si inlocuiri

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (OG 130/2000 Art 2 (1) lit. b). 
Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de e-mail office_barecob@yahoo.com. Numai cererile scrise se vor lua in considerare. In maxim 30 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cheltuielile de returnare si comisioanele bancare vor fi suportate de cumparator si se vor scadea din suma de returnat. 
Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara urme de utilizare, etc.). 

NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Produse fara ambalajul original si documentele originale
- Produse aduse pe comenzi speciale 

Prin acesta cale va informam ca ne dorim sa fim un magazin online ceea ce inseamna ca majoritatea comenzilor ar trebui livrate prin curieri. Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 10 zile lucratoare se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.Plata, preturile si promotiile

Plata la Livrare (Ramburs) 
Puteti plati cumparaturile in numerar in momentul in care acestea vor fi aduse la destinatie de catre firma de curierat (ramburs) sau in momentul ridicarii de la magazinul nostru, de catre dumneavoastra. 

Ordin de plata
Prin aceasta modalitate puteti plati la banca, direct in contul nostru. Marfa va fi livrata imediat dupa confirmarea platii. 

Eco-electrice.ro isi rezerva dreptul ca, in cazul in care furnizorii produselor solicita acest lucru, sa solicite plata in avans a unei parti a valorii produselor. 
Plata in avans se poate realiza prin dispozitie de transfer sau ordin de plata, in baza unei facturi proforma; dovada platii trebuie trimisa catre echipa Eco-electrice.ro la adresa de e-mail. Aceste comenzi vor incepe a fi procesate numai dupa incasarea avansului. 
Daca suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta in momentul livrarii. 
Pentru aceasta ultima situatie, ca si pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea 
Eco-electrice.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor atunci cand cosidera necesar acest lucru. .Securitatea datelor

Utilizam certificate de securitate si protocolul https, precum si baze de date securizate, astfel incat datele dumneavoastra sa nu fie compromise.