Despre Noi

Tot ce este ECO este la moda! 

Toate corpurile noastre de iluminat sunt construite in asa fel incat sa fie prietenoase cu mediul inconjurator, contribuind astfel la diminuarea poluarii.

Daca esti in proces de amenajare a locuintei sau daca pur si simplu vrei sa improspatezi designul casei tale, atunci ati ajuns pe site-ul potrivit.

Pe Eco-electrice.ro gasiti o multitudine de modele de aparataj si parti componente din sisteme electrice si iluminat. Calitatea, eleganta, simplitatea dar si preturile accesibile fac din produsele noastre , produse ideale pentru tot ceea ce este necesar unei case moderne!

Ca idei de care ati putea tine cont atunci cand va ganditi la corpurile de iluminat de interior indraznim sa va facem cateva sugestii:

  • In bucatarie si baie puteti opta pentru plafoniere si spoturi rezistente la caldura si umiditate.
  • In cazul iluminatului din birou, puteti opta pentru lampi cu lumina variabila si brate mobile.
  • Dormitorul are nevoie de o lumina mai intima, de aceea o plafoniera cu posibilitatea de a regla intensitatea luminii este ideala. De asemenea aici puteti instala si lampi de o parte si de alta a patului, foarte utile pentru atunci cand doriti sa cititi.
  • Nici gradina nu trebuie neglijata, iar noi va punem la dispozitie si corpuri de iluminat pentru exterior. Cu ajutorul acestora veti putea pune in evidenta arhitectura gradinii, a terasei, si a casei, totodata ajutand la imbunatatirea securitatii locuintei.

Furnizorii nostri sunt atent selectionati, iar solutiile noastre rafinate reusesc sa satisfaca exigentele clientilor nostri. 
Dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri, actualizand zilnic site-ul cu produse noi si cautand sa satisfacem toate cerintele in timp util.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!